Wendy Reutelingsperger – Huisartsenpraktijk Wieënhof locatie Ysselsteyn – Ysselsteyn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wieënhof locatie Ysselsteyn
Litsenbergweg 20a 5813 CG
Ysselsteyn

Wendy Reutelingsperger

Praktijkondersteuner GGZ

Bij problemen van geestelijke aard of emotionele problemen wordt uw huisarts ondersteund door een praktijkondersteuner voor de Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). De POH-GGZ is in het bezit van de juiste kennis om u snel en binnen uw eigen huisartsenpraktijk de juiste hulp te bieden bij geestelijke of emotionele klachten.
U kunt met diverse klachten bij de POH-GGZ terecht. Zowel opvoedkundige als sociale problemen, rouwverwerking, hulp bij of opsporing van beginnende dementie, depressies, overspannenheid of andere problemen waar u zelf niet uit kunt komen, zijn zaken waarbij de POH-GGZ u hulp kan bieden of de juiste weg kan wijzen.
De POH-GGZ is er om u te ondersteunen, te onderzoeken en te adviseren in het proces naar de oplossing. De POH-GGZ kan in overleg met de huisarts besluiten u door te verwijzen naar hulpverlening die u nog beter van dienst kan zijn. U kunt hierbij denken aan een maatschappelijk werker, een eerstelijnspsycholoog of een psychiater. De POH-GGZ is op de hoogte van al deze soorten hulpverlening in uw regio, kan u hierin uitstekend adviseren en zal u in al deze mogelijkheden blijven begeleiden.

De praktijkondersteuner GGZ in onze praktijk is Wendy Reutelingsperger.

Terug naar overzicht