Wendy Reutelingsperger – Huisartsenpraktijk De Wildenberg – Ysselsteyn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Wildenberg
Litsenbergweg 20a 5813 CG
Ysselsteyn

Wendy Reutelingsperger

Functie: Praktijkondersteuner GGZ

Bij problemen van geestelijke aard of emotionele problemen wordt uw huisarts ondersteund door een praktijkondersteuner voor de Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ). De POH-GGZ is in het bezit van de juiste kennis om u snel en binnen uw eigen huisartsenpraktijk de juiste hulp te bieden bij geestelijke of emotionele klachten.
U kunt met diverse klachten bij de POH-GGZ terecht. Zowel opvoedkundige als sociale problemen, rouwverwerking, hulp bij of opsporing van beginnende dementie, depressies, overspannenheid of andere problemen waar u zelf niet uit kunt komen, zijn zaken waarbij de POH-GGZ u hulp kan bieden of de juiste weg kan wijzen.
De POH-GGZ is er om u te ondersteunen, te onderzoeken en te adviseren in het proces naar de oplossing. De POH-GGZ kan in overleg met de huisarts besluiten u door te verwijzen naar hulpverlening die u nog beter van dienst kan zijn. U kunt hierbij denken aan een maatschappelijk werker, een eerstelijnspsycholoog of een psychiater. De POH-GGZ is op de hoogte van al deze soorten hulpverlening in uw regio, kan u hierin uitstekend adviseren en zal u in al deze mogelijkheden blijven begeleiden.

De praktijkondersteuner GGZ in onze praktijk is Wendy Reutelingsperger.

Terug naar overzicht